0471 83 19 50

Belgisch #1 Direct Response Copywriting Agency onthult...

Belgisch #1 Direct Response Copywriting Agency onthult...

BARBARISCH UW SALES-FUNNEL UITBREIDEN MET COPYWRITING DAT KLANTEN VAN UW CONCURRENTEN STEELT

Laat uw copywriting over aan een gladiator en verhoog uw sales, leads en OMZET. Laat uw concurrenten op hun knieën smeken om genade

JE HEBT PIJN! (DE BLIJVEND,
PULSERENDE SOORT)

(we fight your marketing battles).

En dat betekent dat je geen omzet, geen ROI en geen knapperige, karamel krijgt om aan jezelf of je gezin uit te geven met 2 shots espresso...

Wat is er gebeurd met het rijden in een super sexy Lambo met Gucci-zonnebescherming op? Of van de beste, vintage Hennessy-cognacs te genieten in uw herenhuis van meerdere hectares? En reizen waar je maar wilt zonder je banksaldo in de gaten te houden zoals je gekke stalker-ex?

Je dromen: verdwenen. Als een fles wijn in een kamer vol dronken Romeinen.

Maar het hoeft niet zo te zijn...

Als je maar niet op je paard blijft en je team vertelt, "We kunnen dit zelf!", "We kunnen het jou aanleren met vallen, en opstaan!”. 🤡
Had je maar niet geluisterd naar die “goeroes” en “coaches” die je op hun € 5999 cursus hebben verkocht, vermomd als een “GRATIS Winst-gevend Copywriting Workshop”… 🤡 🤡
Met bonustrainingen kun je kunt ontgrendelen voor nog eens € 2295. 🤡 🤡 🤡
Dus stop met wat je nu aan het doen bent en concentreer je op de grote, rotte appel - jouw copy. We kunnen het van hier letterlijk ruiken.
Hoewel je misschien smeekt om van mening te mogen verschillen, omdat je "jouw onderzoek hebt gedaan", "alle copywriting-tutorials hebt bekeken die je kon vinden" en workshops hebt gevolgd van "zogenaamde goeroes" die we niet willen noemen omdat ...

ZE kunnen onze DRONKEN ROMEIN NIET EENS AAN, EN JIJ DUS OOK NIET...

Wat we gaan zeggen, gaat jouw kijk op copywriting VOLLEDIG veranderen...
En je laten denken dat alles wat je van de "goeroes" hebben geleerd pure BS is. Dus luister goed...
Jouw prospects zijn als dronken Romeinen.
Slaperig en wanhopig op zoek naar een remedie tegen hun kater...
Je probeert ze een dalfagan te verkopen.
Maar...Hier is het probleem - ze zullen niet luisteren. Ze zijn overrompeld door uw concurrenten. Ze zijn hoog op alles wat ze eerder hebben gekocht.
Als jouw copy ze niet bij de keel grijpt en ze niet terug naar de realiteit schudt, kun je net zo goed je eigen dalfagans inslikken en voorover op de straat bukken.

Begrijp ons niet verkeerd

De copywriting-principes die je hebt geleerd, zullen je helpen om wat sales binnen te halen.
Maar dat is alleen als uw prospects nuchter zijn en uw concurrenten op hun reet gaan zitten ... Alleen in een perfecte wereld zou dat mogelijk zijn.
Je bevindt je in een arena met een groot aantal concurrenten die tegelijkertijd je prospecten met LSD vergiftigen, wanhopig op zoek naar hun aandacht.
Ze zouden plat op de grond liggen, dronken als een zatlap, hoog als een vlieger... Je zou een miljoen keer op hun hoofd kunnen slaan met een verdomde stormram en ze zouden niet omkijken.
Jouw copy is een perfect voorbeeld van die stormram.
Natuurlijk, het is luid, het is trots, het is sterk genoeg om de spijker op de kop te slaan ... maar luisteren je prospects naar je oude geit? Nope.
Ik denk dat wat we proberen te zeggen is, de copywriting-regels, hacks en trucs die je hebt geleerd, zuigen. Ze zuigen harder dan een Dyson V-9999 (als die al uit is).
Maar dat is niet erg, want we hebben de code gekraakt om een ​​copy te ontwikkelen waarmee je omzetcijfers sneller zouden gaan dan een jachtluipaard met zijn staart in brand.

GLADIATOR COPYWRITING DAT UW SALES, LEADS, CONVERSIES EN ROI SUPER-SNEL OMZET DAN WAT OOIT VOOR MOGELIJK WAS.

We zijn niet degenen die toeteren over hoeveel onze gladiatoren op tafel kunnen brengen.
Maar bescheiden zijn heeft ons nooit ergens gebracht, dus...
*TOET TOET* 📯
We zijn meesters in het opschrijven van woorden waardoor uw prospects hals over kop voor u vallen alsof jij Belle en het Beest bent.
Hoe doen we dit? Vraag je?
We beginnen met een diepgaand onderzoek om de pijnpunten van uw prospects bloot te leggen…
Dan porren we waar het het meeste pijn doet, por, por en een vuistslag (deze shit is niet *censureerbaar*). Wat nu? We verkopen ze dalfagans, zonder dat ze weten dat ze worden verkocht.
Mank en schreeuwend van de pijn, we zouden er verdomd zeker van zijn dat ze deze deal niet zullen weigeren! Wat nu? Je kunt beginnen met het opschalen van uw dalfagan-gedoe in jouw dalfagan-winkel, vervolgens naar een dalfagan-bedrijf en vervolgens naar een dalfagan-mega-FABRIEK ...
Zodat je eindelijk kunt rijden in die super-sexy Lambo met Gucci-zonnebescherming op ...
Sippend aan de beste, vintage Hennessy-cognacs in uw herenhuis van meerdere hectares ...
En reizen waar je maar wilt zonder je banksaldo in de gaten te houden zoals je gekke stalker-ex ...
You get the picture.

OM JE NU EEN IDEE TE GEVEN VAN WAT BEWEZEN, ONGECENCUREERD HOOG-CONVERTERENDE COPYWRITING ERUIT ZIET.

Onze copywriting is gebaseerd op onderzoek, dat wordt ondersteund door analyses en het is bewezen dat het meer conversies genereert dan dat je zelf kunt doen.
Sommigen zouden zelfs zeggen dat we copy ontwikkelen dat malser is dan boter op een hete pan en sneller verkoopt dan een wijnhandelaar tijdens de koudste winter in Rome.

Wij zijn gespecialiseerd in…

Dit leidt tot oneindigbare verkopen, een torenhoge ROI en een gigantische bankrekening.
Als je terugkijkt op je lachwekkende omzet (sorry not sorry), zou je beginnen te denken dat de kerstman zijn cadeau bij de verkeerde persoon heeft afgeleverd.
En het is nog niet eens kerst.
Hoe dan ook, als je zo ver bent gekomen en een tintelende drang voelt om op een van deze groene knoppen te drukken... nou, dat spreekt boekdelen over onze vaardigheden, toch?
Je kunt net zo goed op de verdomde knop drukken.

Are you in
or out?

Laat de MMXXII gladiator spelen beginnen. Het is tijd om nu te beslissen. Ga All-In met een leger van gladiatoren — of ga alleen met je blote handen. Maak een keuze, dappere held.

KLAAR OM DE TOP VAN UW INDUSTRIE TE WORDEN

Hoe We Jou Kunnen Helpen Groeien

Hoe De Legion Begon

Laatste Trends In De Arena

Join Onze Krijgers

Spreek Met Een Gladiator

Winsten zouden omhoogschieten … Je hoeft niet meer te falen. Onze bekwame digitale gladiatoren zullen ervoor zorgen dat u enorme en duurzame resultaten behaalt. Dit betekent meer vrije tijd om te genieten van de dingen die er echt toe doen.

Ik ben Dream Media iets meer dan twee jaar geleden begonnen vanuit een klein apartement met 1 slaapkamer. Ik cold-called de hele dagen tot ik mijn eerste klant kreeg. In de loop van de tijd hebben mijn team en ik onze resultaatgerichte marketingtactieken omgezet in actie voor steeds meer klanten gespreid over de gehele wereld.

Wat als elk uur dat je werkte, werd erkend en beloond met een fantastisch salaris dat je de levensstijl gaf die je altijd al wilde? … En wat als je teamgenoten enkele van de meest getalenteerde, hardwerkende en leuke groeimarketeers van heel België waren? En moet je elke dag met ze omgaan? Denk je dat zo’n droombaan onrealistisch is? Denk nog eens na.

Op zoek naar een online marketingbureau dat doet wat nodig is, elke keer opnieuw? Wij zijn het bureau waarvan u niet wilt dat ze voor uw concurrentie werken – dus vul gewoon het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met u op.

Ready to take action?