0471 83 19 50

Belgisch #1 Web design agency onthult HOE JE...

Belgisch #1 Web design agency onthult
HOE JE...

UW SALES KATALYSEERt MET EEN HOGE IMPACT-WEBSITE DAT 24/7
OMZET Genereert.

Verhoog uw omzet met een responsieve, op maat gemaakte website die eindeloos ijskoude bezoekers vastlegt en omzet in enthousiaste kopers.
We wedden met onze laatste euro's, dat uw vrienden, partners en 'mentor-ondernemers' u hebben verteld dat ALLE bedrijven een website nodig hebben.

Zeker in deze “digitale tijdperk” is het toch zo ontzettend belangrijk om een website te hebben. Je ziet eruit als een professional, alsof je weet waar je mee bezig bent.

Bovendien kun je mensen vertellen, "Ik ben een ondernemer. Ga maar eens kijken op mijn prachtig ontworpen website als je me niet gelooft”.

Over het algemeen voel je je beter over het feit dat je niet weet wat je in godsnaam aan het doen bent ... maar je doet tenminste iets, toch?

Ja. Dat dachten we al.

Dus je zocht naar een gratis website thema met een ontwerp dat er schattig uitzag, vulde je hele bedrijf toepassingen in, je voegde een paar stockfoto's toe, klikte op opslaan, publiceren en boem, het is live!

Pff! Dat is nog een item dat is afgevinkt op uw lijst met 'de weg naar succes'.
Tijd voor drankjes en een booty-dance in de club

POLITIE! HANDEN IN DE LUCHT! 🚨

Je staat onder arrest voor het plegen van een onaanvaardbare misdaad.

De misdaad: uw website.

Alles wat je doet of zegt kan en zal tegen je worden gebruikt in de rechtbank voor marketingswetgeving. Onze gladiator zal je naar het verhoors kwartier begeleiden...

DIT IS WAAROM UW WEBSITE, UW OMZET VOLLEDIG NAAR DE KL**TEN MAAKT

Ga maar alvast zitten, want we moeten eens serieus met je praten.

Je ziet maar al te vaak dat bedrijven geld uitgeven aan websites zonder veel na te denken waarom ze überhaupt een website nodig hebben: om sales te stimuleren.

In plaats daarvan is dit hoe ze denken dat een website zou moeten zijn:

"Het moet laten zien wie we zijn, wat we doen, een paar coole foto's toevoegen om het een vleugje 'professionaliteit' te geven. En het moet er stijlvoller uitzien dan mijn concurrenten'.”

Als resultaat zijn hun vaak *dure* websites waardeloos, omdat ze er niet op zijn voorzien om leads of sales te genereren, behalve om er mooi uit te zien.

Het is alsof Garfield een website was die 24/7 lasagne slurpt, zonder ook maar een vinger uit te steken. Alle tijd en moeite geïnvesteerd in het opbouwen van het bedrijf — verspild.

Over de duivel gesproken, we vonden JOU ook schuldig. En op heterdaad betrapt.

We weten dat je elke maand een paar bezoekers krijgt. Een pluim daarvoor!
Hoe zit het met... conversies? *krekels*🦗🦗🦗

Gotcha!

Als u vertrouwen en autoriteit wilt opbouwen en 24/7 deals wilt sluiten, is het de hoogste tijd dat u met ons gaat samenwerken om uw website te optimaliseren zodat deze doet wat hij moet doen, niet om hem te versieren voor een verdomde catwalk.

Daarvoor moet je iets over ons weten...

WIJ ONTWERPEN NIET WE engeneeren

Van copy, ontwerp, lay-out tot responsiviteit, we optimaliseren elke centimeter van uw website om een ​​gedenkwaardige en indrukwekkende gebruikerservaring te creëren.
ALS U MET ONS SAMENWERKT, KRIJGT U EEN WEBSITE DIE...

Dit is wat je NIET van ons zult krijgen...

Stel je voor dat je zoveel leads en sales krijgt dat je telefoon niet meer stopt met DING DING DING-ING

Ding! 1 sale van Matt.

Ding ding! Janice en Ben zijn geïnteresseerd.

Ding ding ding! 2 sales en 1 bulkorderaanvraag.

Ding ding ding ding! Uitverkocht! Droom ik?

Nee, nee dat ben je niet.

Dit is wat een professioneel ontworpen website voor u kan doen...

Een constante stroom van sales, een ongelooflijke ROI, bijna nul kosten voor het werven van klanten en een zeer dikke bankrekening die je de rest van je leven van een Starbucks per dag kan voorzien.
Dit is de enige keer dat u meldingen na middernacht niet vervelend zal vinden.

Pro-tip: houd je telefoon dicht bij je bed zodat je kunt slapen en wakker worden met de prachtige symfonie van sales die worden gesloten, gesloten, gesloten.

Ding ding! Je hebt een oproep, wil je deze beantwoorden?

ZET UW SALESFUNNEL IN OVERBELASTINGSMODUS MET EEN WEBSITE DIE EEN BETERE GOLD-DIGGER IS DAN UW EX.

Herinner je je ex nog? Of heb je verhalen gehoord over de ex van iemand anders?
Je weet hoe dat gaat... bankrekeningen worden droger dan de Sahara opgezogen net voordat de ‘surprise’ break-up.
We maken van uw website een betere gold-digger dan uw ex om uw omzet te verdubbelen en uw advertentie-uitgaven te verminderen (zonder de harten van uw klanten te breken zoals uw ex doet).
Plan GRATIS een consultatie met onze gladiator en verken de vele mogelijkheden om uw website te optimaliseren voor conversies.
Wees snel, dappere held.
Plaatsen in
raken bijna op in .
Je wilt de arena zeker niet betreden zonder ons leger van gladiatoren die voor je klaarstaan.

Are you in
or out?

Laat de MMXXII gladiator spelen beginnen. Het is tijd om nu te beslissen. Ga All-In met een leger van gladiatoren — of ga alleen met je blote handen. Maak een keuze, dappere held.

KLAAR OM DE TOP VAN UW INDUSTRIE TE WORDEN

Hoe We Jou Kunnen Helpen Groeien

Hoe De Legion Begon

Laatste Trends In De Arena

Join Onze Krijgers

Spreek Met Een Gladiator

Winsten zouden omhoogschieten … Je hoeft niet meer te falen. Onze bekwame digitale gladiatoren zullen ervoor zorgen dat u enorme en duurzame resultaten behaalt. Dit betekent meer vrije tijd om te genieten van de dingen die er echt toe doen.

Ik ben Dream Media iets meer dan twee jaar geleden begonnen vanuit een klein apartement met 1 slaapkamer. Ik cold-called de hele dagen tot ik mijn eerste klant kreeg. In de loop van de tijd hebben mijn team en ik onze resultaatgerichte marketingtactieken omgezet in actie voor steeds meer klanten gespreid over de gehele wereld.

Wat als elk uur dat je werkte, werd erkend en beloond met een fantastisch salaris dat je de levensstijl gaf die je altijd al wilde? … En wat als je teamgenoten enkele van de meest getalenteerde, hardwerkende en leuke groeimarketeers van heel België waren? En moet je elke dag met ze omgaan? Denk je dat zo’n droombaan onrealistisch is? Denk nog eens na.

Op zoek naar een online marketingbureau dat doet wat nodig is, elke keer opnieuw? Wij zijn het bureau waarvan u niet wilt dat ze voor uw concurrentie werken – dus vul gewoon het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met u op.